.«Νίκη για να φύγουν μία ώρα αρχύτερα»

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση του συνδυασμού της υποψήφιας για την περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου.

«Έχουν χάσει πια οι λέξεις το νόημά τους. Η χυδαία προπαγάνδα βαφτίζει έξοδο από το μνημόνιο την παραμονή μας στα μνημόνια τις επόμενες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον. Λένε έξοδο από το μνημόνιο ένα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που είναι πιο μνημόνιο και από το μνημόνιο.

 Που περιλαμβάνει νέες απολύσεις, διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αποδόμηση και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει. Και είναι απλά προάγγελος ενός ακόμα μνημονίου που θα καταθέσουν και θα προσπαθήσουν να ψηφίσουν μετά τις ευρωεκλογές.

Και λέω «θα προσπαθήσουν» γιατί αυτός ο Μάης, είναι ο Μάης της μεγάλης ανατροπής. Είναι ο Μάης της ελπίδας. Σε λίγες ημέρες μιλά ο λαός. Και το μήνυμα που θα στείλει θα είναι ηχηρό.

Ψηφίζουμε, φεύγουν! Φτάνει πια. Αυτός θα είναι ο Μάης της αριστεράς και της δημοκρατίας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ήρθε η ώρα, η οργή και ο θυμός του κόσμου, η οργή και ο θυμός όλων μας, να γίνει πολιτική πράξη. Να γίνει η πολιτική δράση που θα τους διώξει. Δεν έχουμε απλά τρεις κάλπες μπροστά μας. Έχουμε την ίδια μας τη ζωή! Ψηφίζουμε για την ίδια μας την ζωή. 

Δεν έχουμε απλά τρεις κάλπες μπροστά μας. Έχουμε το μέλλον αυτού του τόπου. 
Έχουν τεράστια σημασία οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Έχουμε και εκεί να δώσουμε μεγάλες μάχες. Δεν έχουμε να κάνουμε με εκλογές δεύτερης κατηγορίας. 

Κάθε θεσμός που είναι κοντά, δίπλα στον άνθρωπο, είναι για εμάς κεντρική πολιτική σκηνή. Και για αυτό θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε και στην περιφέρεια και στους δήμους την μεγάλη ανατροπή, την μεγάλη νίκη. Και εδώ θα βρούμε μπροστά μας μεγάλα εμπόδια», τόνισε ο  Τσίπρας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.