.Τέσσερις από το Δήμο Ζωγράφου στη λίστα Νικολούδη για το πόθεν έσχες

Στον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας για ανακριβή δήλωση του πόθεν έσχες και που παρέδωσε στη Βουλή ο Παναγιώτης Νικολούδης περιλαμβάνονται και τέσσερις από το Δήμο Ζωγράφου. Και οι τέσσερις ελέγχονται από τον εισαγγελέα γιατί δεν υπέβαλλαν δήλωση του πόθεν έσχες ως όφειλαν.

Πρόκειται για τους
Βασίλη Θώδα, πρώην δημοτικό σύμβουλο της ΔΑΔΑ, της παράταξης δηλαδή του Γιάννη Καζάκου. Στη λίστα αναφέρεται ως  πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου του Δήμου Ζωγράφου.

Γεώργιο Καλιακάτσο δημοτικό σύμβουλο του Κώστα Καλλίρη. Στη λίστα αναφέρεται ως Τ.Μ  της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ζωγράφου

Χαράλαμπο Κρανιώτη δημοτικό σύμβουλο. Ο κ Κρανιώτης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, ήταν έτοιμος να διεκδικήσει το Δήμο αλλά πλέον συνεργάζεται με τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ  Παναγιώτη Αγγελόπουλο.  Στη λίστα αναφέρεται ως Τ.Μ. της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Λουκία Μπιζιούρα δημοτική σύμβουλο του Κώστα Καλλίρη. Στη λίστα αναφέρεται ως Τ.Μ. της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Η λίστα παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Περιλαμβάνει όσους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν κατέθεσαν καν πόθεν έσχες ή το κατέθεσαν ελλιπές, με λάθη.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.