.Τεράστια πρόοδο έχει σημειώσει η Ελλάδα σε πολλούς τομείς, σύμφωνα με την Welt am Sonntag

«Η Ελλάδα αναγεννάται από τις στάχτες της», είναι ο τίτλος ολοσέλιδης ανταπόκρισης της «Welt am Sonntag» από την Αθήνα, στην οποία περιγράφεται η «τεράστια πρόοδος» που έχει σημειωθεί σε διάφορους τομείς.

«Οι Έλληνες αναμορφώνουν τη χώρα τους εκ βάθρων και σημειώνουν τεράστια πρόοδο», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει στην αρχή της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραχωρήσεις από τους ευρωπαίους εταίρους του, 

συγκεκριμένα περαιτέρω μείωση των επιτοκίων για την δανειακή βοήθεια της Ελλάδας και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, τα οποία, όπως διευκρινίζεται, η Αθήνα θεωρεί ότι δικαιούται, καθώς πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν. 

Σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις, τονίζεται η δήλωση του κ. Σαμαρά, ότι «είμαστε καλύτεροι από αυτό που προβλέπει το πρόγραμμα» και εκτιμάται ότι με αυτό το επιχείρημα η ελληνικη κυβέρνηση θα «διαπληκτισθεί» με τους ελεγκτές, όταν επιστρέψουν στην Αθήνα. «Ένα ειναι σίγουρο- κατι έχει γίνει στην Ελλάδα» σημειώνει η εφημερίδα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.