.Διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Γ. Νταβρής

 Τη διαγραφή του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την λήξη της μαραθώνιας συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας, η οποία διήρκεσε πέντε ώρες και είχε ως κατάληξη την «σφυρηλάτηση της ενότητας του κόμματος» σύμφωνα με τον πρόεδρο και τους βουλευτές των Αν.Ελ.
Η συνεδρίαση της ΚΟ έβγαλε «ενωμένους τους βουλευτές σαν μια γροθιά» όπως έλεγε στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους, ενώ ελέχθησαν «τα πάντα και έγινε μια εκ βαθέων ανταλλαγή απόψεων» σύμφωνα με βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι μιλώντας σε δημοσιογράφους είπαν ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν κατά βάση προσωπικό και όχι πολιτικό.
Τι προηγήθηκε της διαγραφής Νταβρή

Ο κ.Νταβρής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, απέστειλε επιστολή προς τον κ.Καμμένο στην οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι συκοφαντείται και υβρίζεται από μέλη της ΚΟ του κόμματος, και ως εκ τούτου δεν θα προσέλθει στην συνεδρίαση. 

Νωρίτερα, φέρεται να είχε γίνει γνωστό-κατά τις ίδιες πληροφορίες- πως όποιος δεν προσέλθει αδικαιολογήτως στην ΚΟ θα διαγραφεί. Ο κ.Νταβρής κατηγορήθηκε από μέλη της ΚΟ ως ο υπεύθυνος της διαρροής της επιστολής Γιοβανόπουλου προς τον κ.Καμμένο σε ΜΜΕ, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.