.Π. Καψής: Θα αναβαθμιστεί τηλεοπτικά η Βόρεια Ελλάδα

 «Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, προβλέπεται η δημιουργία 2ου καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακού Περιεχομένου η οποία θα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. 

Ήδη προκηρύχθηκαν ή θα προκηρυχθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες 64 θέσεις δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων», τονίζει με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής. 

Με αφορμή τις αντιδράσεις, μεταξύ άλλων, της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, που μιλούν για υποβάθμιση της δημόσιας ενημέρωσης στη Βόρεια Ελλάδα, 

χαρακτηρίζοντας «επιτακτική την ανάγκη για επαναλειτουργία δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα με έδρα τη Θεσσαλονίκη», ο κ. Καψής σημειώνει: «Η Γενική Διεύθυνση θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό, την ανάθεση και την παραγωγή τοπικού και περιφερειακού προγράμματος. 

Στο πλαίσιο αυτό, θα μπορεί να προχωρήσει σε συνεργασία με την τοπική πολιτιστική βιομηχανία στην παραγωγή ενημερωτικών εκπομπών και να προσλάβει για το σκοπό αυτόν τους αναγκαίους δημοσιογράφους και συντελεστές παραγωγής που επιπλέον θα χρειαστούν, με συμβάσεις έργου».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.