.Οξύνεται η κόντρα για το θέμα των φαρμάκων

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την αυριανή ψηφοφορία επί της τροπολογίας για τα φάρμακα.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε την απόσυρση της σχετικής τροπολογίας και την έναρξη δεκαήμερου διαλόγου, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, για τη φαρμακευτική δαπάνη, και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον υπουργό Υγείας, τον οποίο κατηγόρησε για συκοφαντικές επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε ότι αύριο η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ψηφίζει τη μείωση της τιμής όλων των φαρμάκων και κάλεσε τον κ. Τσίπρα  να αποφασίσει: Είναι με τον λαό ή με τα συμφέροντα;» 

Πρόθυμος να πάει στην Κουμουνδούρου για να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα επί της τροπολογίας για τα φάρμακα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, όπου είχε συνάντηση με τον Κ. Παπούλια.

Tο ΠΑΣΟΚ ασκεί έντονη κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, για την απόφασή του να μην ψηφίσει την τροπολογία.

Για την τροπολογία  η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει θετικά, καθώς εκτιμήθηκε ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί ένα βήμα για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων προς όφελος των πολιτών.

Οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τα φάρμακα αποσκοπούν στη μείωση της κρατικής-ασφαλιστικής δαπάνης, με αποτέλεσμα τις άγριες περικοπές και την αύξηση των πληρωμών από τις λαϊκές οικογένειες για φάρμακα, αναφέρει το ΚΚΕ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.