.Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από ένοπλη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Δύο  νεαροί, μέλη της Χρυσής Αυγής, κατά δηλώσεις βουλευτών του κόμματος, είναι τα θύματα της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε αργά το απόγευμα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 

Ένας βαριά τραυματίας από την ίδια επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς". 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες, που φορούσαν κράνη, σταμάτησαν τη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν, λίγο πριν φθάσουν στα γραφεία της ΧΑ, έξω από τα οποία στέκονταν οι τρεις νεαροί, τους οποίους πλησίασαν και πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, με όπλο των 9 χιλιοστών. Στη συνέχεια, οι ένοπλοι έτρεξαν στη μοτοσικλέτα,  με την οποία  εξαφανίστηκαν.

Η μοτοσικλέτα που βρέθηκε νωρίτερα στην οδό Αυξεντίου, δεν έχει διευκρινισθεί αν είναι αυτή των δραστών.

Σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. «Δεν θα επιτρέψω να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών» υπογράμμισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας.

Οι δολοφόνοι, όποιοι και να είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ενωμένη ελληνική κοινωνία, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου.

Τη διαλεύκανση της ένοπλης επίθεσης, τη σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία, ζητεί η  Χρυσή Αυγή.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.