.Προβάδισμα μισής μονάδας στη ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της GPO

Οριακό προβάδισμα μισής μονάδας στη Νέα Δημοκρατία δίνει νέα δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 21%, έναντι 20,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα η Χρυσή αυγή λαμβάνει 7,8%, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκονται το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, που και τα δύο κόμματα λαμβάνουν 6%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,1%, ενώ το 4,3% απαντά άλλο κόμμα, το 7% ότι δεν θα ψηφίσει και το 13,6% αποτελεί αδιευκρίνιστη ψήφο.

Όσον αφορά την άποψη για τους πολιτικούς αρχηγούς ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 44,5%, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Φώτης Κουβέλης με 43,7%. 

Στην Τρίτη θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας με 42,3%, στην τέταρτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 32,7%, στην πέμπτη ο Πάνος Καμμένος με 30,8% και ακολουθούν κατά σειρά ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 30% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 11,4%.

Όσον αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, το 44,4% απαντά ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 30,4%. Κανένας απαντά το 23,7%.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη μέτρηση, 6 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η ζωή τους θα χειροτερέψει τα επόμενα 2-3 χρόνια, ενώ το 55,4% πιστεύει ότι προς το χειρότερο θα εξελιχθεί και η οικονομία της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή κατάσταση της χώρας, το 56,4% τη χαρακτηρίζουν χειρότερη σε σχέση με ενάμιση χρόνο πριν.

Tην ίδια ώρα, ωστόσο, παρά την απαισιοδοξία τους, οι πολίτες διατυπώνουν ένα αίτημα σταθερότητας, αφού 7 στους 10 πιστεύουν ότι μια προσφυγή στις κάλπες δεν θα δώσει λύση στα προβλήματα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.