.Ο καθιερωμένος αγιασμός του Συλλόγου των Παλαιών Ζωγραφιωτών


Παρουσία του Δημάρχου Κώστα Καλλίρη,όλων των επίδοξων Δημάρχων, πλήθος νυν, τέως αλλά και μελλοντικών δημοτικών συμβούλων έγινε στα γραφεία του Συλλόγου των Παλαιών Ζωγραφιωτών ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
Μεταξύ των σασπένς "να ασπάζονται αλλήλους όλοι, εχθροί και φίλοι" "να διαγκωνίζονται για το ποιος θα πρωτομιλήσει με το πολυπληθές ακροατήριο που υπήρχε" αλλά και το λάθος δια στόματος πατέρα Βενέδικτου «νίκας τοις βασιλεύσι» που προσπάθησε να το δικαιολογήσει, το τραγούδι της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της κ. Μπότου και άλλα εμείς απομονώσαμε από την ομιλία μετά τον αγιασμό του πατέρα Βενέδικτου που ήταν μακροσκελής, το καλό νέο, όπως είπε, που αφορούσε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του περιβάλλοντος χώρου του ναού  Αγίου Γεωργίου, μιας και υπήρχε τόσο ενδιαφέρον ακροατήριο, αφού παρίσταντο μέλη των τοπικών αρχών.

Ανακοίνωσε ότι οι ενέργειες στις οποίες είχε προβεί ως προς τη διεκδίκηση του χώρου πέριξ του Ιερού Ναού, έφεραν αποτέλεσμα αφού το κτηματολόγιο τον δικαίωσε.
 Έτσι λοιπόν, όπως επεσήμανε ο πατήρ Βενέδικτος,οι διαπληκτισμοί που υπήρξαν ανάμεσα στους πρώην Δημάρχους Φωτεινή Σακελαρίδου και Γιάννη Καζάκου για το επίμαχο θέμα, έφτασαν στο τέλος τους.

Αφού λοιπόν κατά τα λεγόμενα του πατέρα Βενέδικτου ο χώρος αυτός, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ανήκει πλέον στον Ιερό Ναό, του προτείνουμε ότι τώρα, μπορεί πλέον, να αναστηλώσει το παλιό καμπαναριό, να φτιάξει τα ρολόγια που έχει για να λειτουργούν και να το φωταγωγήσει έτσι ώστε να υπάρξει και ένα νεότερο μνημείο γύρω από το χώρο της εκκλησίας.

Ο πατήρ Βενέδικτος όμως στην προσπάθειά του να τα «ρίξει» στους δημοσιογράφους και γενικά στα ΜΜΕ, είπε ότι η νεολαία μας έφτασε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα εξ’ αίτιας των «κακών»δημοσιογράφων και έφερε σαν παράδειγμα προς μίμηση τα μέλη του …. Συλλόγου των Παλαιών Ζωγραφιωτών που κρατούν τις αρχές τους!!!

Τώρα που κολλάει αυτό, μόνον ο ίδιος μπορεί να μας το αναλύσει.

Παρέλειψε όμως να παραδεχτεί ότι όπως υπάρχουν «κακοί» δημοσιογράφοι, υπάρχουν και κακοί κληρικοί που κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στη νεολαία από τους «κακούς» δημοσιογράφους,

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.