.Δουλειές με ...φούντες είχε ο πρώην διοικητής του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

«Δουλειές» με όπλα, προϊόντα-μαϊμού, εκμετάλλευση, (τουλάχιστον) αλλοδαπών και «προστασίες» σε παράνομες λέσχες στην Αθήνα, με συνεργάτες ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, φέρεται να έκανε ο 54χρονος αστυνομικός υποδιευθυντής, πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος κατηγορείται εκτός των άλλων και για αγορά και κατοχή ναρκωτικών, σύμφωνα με τα στοιχεία, που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία.

Ο αξιωματικός συνελήφθη προχθές από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, που αφορούσε μίζες, που έπαιρνε από παράνομες λέσχες, και από την έρευνα προέκυψε πλούσιο υλικό, το οποίο τον έστειλε με χειροπέδες στη Δικαιοσύνη.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής φαίνεται πως είχε συστήσει κανονική συμμορία, με «ταμία» της επιχείρησης 60χρονο συνταξιούχο αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετούσε μαζί του στον Άγιο Παντελεήμονα, μέχρι που πήρε σύνταξη, την 52χρονη σύζυγο του τελευταίου και μια 50χρονη, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ενώ εξετάζεται πιθανή συνεργασία σε παράνομες δραστηριότητες και με άλλο στέλεχος του κόμματος.

Το σημαντικό είναι ότι μετά το τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, το 2011, ο αξιωματικός μετατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, απ' όπου εξακολουθούσε να ελέγχει την περιοχή των παράνομων συμφερόντων του, με 36 κινητά τηλέφωνα, που είχε στην κατοχή του.

Μαζί με τον αξιωματικό συνελήφθη και η 52χρονη σύζυγος του συνταξιούχου αρχιφύλακα, ο οποίος αναζητείται, όπως και η 50χρονη μέλος της ΧΑ. Από τα ευρήματα κατό την έρευνα στους χώρους ιδιοκτησίας των εμπλεκομένων στην υπόθεση, ενδιαφέρον παρουσιάζει λίστα με ονόματα, διευθύνσεις και σχεδιαγράμματα σπιτιών αλλοδαπών, που βρέθηκε στην οικία της 50χρονης και εξετάζεται για ποιο σκοπό την κατείχε.

Ο 54χρονος αστυνομικός διευθυντής κατηγορείται ακόμα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αφού βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του, περισσότερα από 160.000 ευρώ, σε καταθέσεις και μετρητά, που δεν είχε δηλώσει και δεν δικαιολογούνται από την εργασία του στην Αστυνομία.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.