.Επίσημη εμφάνιση έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου Παναγιώτης Αγγελόπουλος


Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο kafe "Αρχιτεκτονική"   στις 30 Οκτωβρίου 2013 .

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, και ο οποίος πρόσφατα είχε οριστεί  ως υποψήφιος Δήμαρχος της ΔΑΔΑ  από τον απερχόμενο επικεφαλή της και πρώην Δήμαρχο Γιάννη Καζάκο. 
Σ' ένα ακροατήριο εκατό περίπου φίλων και μελών της ΔΑΔΑ παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών  Γιάννη Μιχελάκη, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μεταξύ των άλλων προσδιόρισε "την αρχή και τη συνέχεια που πρέπει να έχει η παράταξη της ΔΑΔΑ, επισημαίνοντας ότι "δεν ξεκινάει από παρθενογένεση".
Αυτοδεσμεύτηκε στους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι "στηρίζω την προηγούμενη Δημοτική Διοίκηση Καζάκου η οποία καθ' όλη τη διάρκεια της 12ετούς θητείας της, έφτιαξε ένα Δήμο πρότυπο. Έκανε ένα Δήμο αγνώριστο".
Αναφερόμενος δε στη σημερινή Διοίκηση του Δημάρχου Κώστα Καλλίρη την χαρακτήρισε σαν "μια διοίκηση διευθέτησης και διαχείρισης". και το Δήμαρχο "ως εκπρόσωπο παλαιοκομματισμού" και ότι "δεν έχει τα προσόντα να πραγματοποιήσει τίποτα το ουσιαστικό".
"Στηρίζομαι στις επιλογές" όπως είπε "του πρώην Δημάρχου Γιάννη Καζάκου για τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων που κατά καιρούς είχε ορίσει και στους Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν βοηθήσει την ΔΑΔΑ".
Ζήτησε να μην υπάρξουν μικρότητες, ενδοπαραταξιακές τριβές και εντάσεις "για να πάμε όλοι μαζί μπροστά και  να δώσουμε πνοή στο Δήμο τώρα που εγώ αποφάσισα να είμαι και Δημότης του".
Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στην ομιλία του εξήγησε ότι η σημερινή του παρουσία έχει σκοπό να στηρίξει την υποψηφιότητα Αγγελόπουλου, μια που δεν θα δοθούν χρίσματα από τα κόμματα, επιβεβαίωσε την αλλαγή που θα γίνει  στον εκλογικό νόμο για τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και ότι ο νέος Νόμος θα πάει προς ψήφιση στη Βουλή μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Αλληγορικά αναφερόμενος στο Δήμο Ζωγράφου τόνισε την ανάγκη συνέχισης της παράταξης, φέρνοντας ως παράδειγμα μια επιχείρηση που όταν αναλαμβάνει ένας νέος επιχειρηματίας τα ηνία της δεν είναι δυνατόν να μην αναγνωρίσει τίποτα από το προηγούμενο καθεστώς λειτουργίας της και να πει "δεν ξέρω τι γινόταν, εγώ ξεκινάω από σήμερα".
Επίσης ο κ. Μιχελάκης μίλησε και για ομάδες που απεργάζονται την ενότητα της παράταξης της ΔΑΔΑ που έχουν ως αποτέλεσμα τη διάσπασή της και ζήτησε τη συσπείρωση όλων αυτών σε μια ενιαία παράταξη.
Πριν κλείσει η μάζωξη αυτή έγιναν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τον σκληρό πυρήνα της συντηρητικής παράταξης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.