.Οι νεκροί συνταξιούχοι του Δημοσίου

Στην Ελλάδα πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά από καιρό και η σύνταξη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας, το Δημόσιο κατέβαλε συντάξεις σε 2.260 νεκρούς για διάστημα που ήταν μεγαλύτερο από τους έξι μήνες μετά την αποδημία τους σε τόπο χλοερό με πλήρεις συνταξιοδοτικές απολαβές.
Συνολικά το ελληνικό Δημόσιο έδωσε συντάξεις ύψους 35 εκατ. ευρώ σε ασφαλισμένους που είχαν πεθάνει, αλλά οι συγγενείς τους κατάφεραν να αποκρύψουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες το θλιβερό γεγονός. Με τον εντοπισμό τους το Δημόσιο εξοικονομεί σχεδόν 900.000 ευρώ τον μήνα.
Το θέμα βέβαια αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις έτσι και συνυπολογιστεί το σύνολο των συντάξεων που εδόθησαν παρανόμως σε ανθρώπους που, υπό συνθήκες νομιμότητας, δεν θα μπορούσαν να πλησιάσουν το ταμείο για να εισπράξουν. 

Ανάπηροι που τρέχουν και τυφλοί που βλέπουν άνοιξαν μεγάλες τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μάθουμε και τη συμμετοχή τους στην περικοπή συντάξεων και επιδομάτων. Κοινώς πώς θα ήταν τα ταμεία αν δεν είχαν χιλιάδες περιπτώσεις εκτός πλαισίου νομιμότητας;

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.