.Γιατί ο Ιερώνυμος δεν συναντήθηκε με τον Σόιμπλε

Έντονο παρασκήνιο και αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου προηγήθηκαν μέχρι να ανακοινωθεί η ματαίωση της επίσκεψης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αρχιεπισκοπή.

Εκκλησιαστικές πηγές συνέδεαν το γεγονός της ακύρωσης τη συνάντησης Ιερωνύμου - Σόιμπλε με τις απόψεις που έχει διατυπώσει ο Αρχιεπίσκοπος όσον αφορά τη στάση που κρατά η Γερμανία απέναντι στη χώρα μας, καθώς ακόμη και παραμονές της άφιξης Σόιμπλε τόνιζε σε συνεργάτες του ότι ο λαός έχει φτάσει στα όρια του.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι πίσω από τη ματαίωση βρίσκονται ανώτατα κυβερνητικά στελέχη που δεν θέλουν την εκκλησία να είναι σε πρώτο πλάνο. 

Επίσης, σημείωναν, όπως αναφέρει η «Real News» ότι ο κ. Ιερώνυμος ήταν έτοιμος να θέσει μια σειρά από ζητήματα που θα έφερναν σε δύσκολη θέση τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Το γεγονός αυτό διέρρευσε από κυβερνητικά στελέχη στο Βερολίνο προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο ραντεβού.

Στην Αρχιεπισκοπή δεν γίνεται κανένα απολύτως σχόλιο για τη ματαίωση της συνάντησης. Ωστόσο, εκκλησιαστικές πηγές κάνουν λόγο για κυβερνητικά εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, «φωτογραφίζοντας» τον Γιάννη Στουρνάρα αλλά και ορισμένους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.