.Ψηφίστηκε, παρά την «ανταρσία» της Τζάκρη, η τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ

Την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης αλλά κυρίως την αποστασιοποίηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρας Τζάκρη, προκάλεσε η τροπολογία για τον προσδιορισμό των χρεών προς την ΕΥΔΑΠ, η οποία τελικώς υπερψηφίστηκε.

Η τροπολογία είχε εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για τις τουριστικές επενδύσεις.

Η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε «παρούσα» στην επίμαχη τροπολογία, η οποία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο και φέρει τις υπογραφές των υπουργών Οικονομικών, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Στουρνάρα και Μ. Χρυσοχοΐδη, αντίστοιχα, καθώς και της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη. 

Μάλιστα, η Θεοδώρα Τζάκρη σε δήλωσή της αργότερα, με την οποία επιχείρησε να εξηγήσει τη στάση της στη Βουλή, έφθασε στο σημείο να κάνει λόγο για «ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο Αντώνης Σαμαράς»! 

«Η σημερινή μου στάση», ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη, «είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ.Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story. 

Σε ότι με αφορά ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. 

Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές "αναπτυξιακές" ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες». 

Αργότερα το βράδυ της Τετάρτης και αφού οι δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη εναντίον του Πρωθυπουργού, δημιουργούσαν εμφανώς πρόβλημα στις ευαίσθητες ισορροπίες της δικομματικής κυβέρνησης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επανήλθε με μια δεύτερη δήλωση που διανεμήθηκε μάλιστα από την Ιπποκράτης και από την οποία είχαν αφαιρεθεί όλα τα επίμαχα σημεία:

«Η συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε και στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ όπου είχα γραφτεί για να μιλήσω, διεκόπη λόγω της διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας. Διαφωνώ με τους όρους τους οποίους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι' αυτό το λόγο ψήφισα "παρούσα"» ανέφερε η δεύτερη δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη.

Σε κάθε περίπτωση η στάση της Θεοδώρας Τζάκρη καταγράφεται ως το δεύτερο κρούσμα βουλευτή ΠΑΣΟΚ που βγαίνει «εκτός γραμμής» καθώς είχε προηγηθεί η καταψήφιση από τον Πάρι Κουκουλόπουλου άρθρου για τη δημοτική αστυνομία.

Οι αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών στα νομοσχέδια και τις τροπολογίες που έρχονται και θα έρθουν προς ψήφιση ανησυχούν το Μαξίμου και δεν είναι τυχαία άλλωστε η δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα περί «πολιτικού κινδύνου
από την κόπωση των βουλευτών»
.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.