.Για εμπαιγμό του λαού κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ


Για εμπαιγμό του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον πρωθυπουργό, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανεπίσημο έγγραφό του σχετικά με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, στο οποίο σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόλαβε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να υποστηρίξει ότι τα μνημόνια σε τρία χρόνια θα τελειώσουν και η Κομισιόν, με 11σέλιδη έκθεσή της, υπογράμμισε ότι υπάρχει ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων της τάξης του 4% του ΑΕΠ για τη διετία 2015-16, ήτοι 8 δισ. ευρώ νέα επώδυνα μέτρα».

Στο σημείωμά του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει την «αναξιοπιστία» της κυβέρνησης, τονίζοντας: «πόσες φορές, από τότε που η χώρα προσέφυγε στον μηχανισμό στήριξης, οι «προφέσορες» και «φωστήρες» των οικονομικών επιτελείων των μνημονιακών κυβερνήσεων δεν «προέβλεψαν» ότι η ανάπτυξη, η ανάκαμψη της οικονομίας, ακόμη και η έξοδος από το μνημόνιο κοντοζυγώνουν;».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «δεν σταματούν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό» και προσθέτει ότι «πολύ πρόσφατα η τρικομματική κυβέρνηση ψήφισε στη Βουλή ένα μικρό Μνημόνιο σε ένα άρθρο «για να έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις». 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.