.Αυτοκατάργηση των συνιστωσών ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας


Προσκλητήριο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, απηύθυνε, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή με πρωταγωνίστρια τη Χρυσή Αυγή, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «από εδώ και στο εξής, μηδενική ανοχή απέναντι στις συμμορίες, απέναντι στους υβριστές της δημοκρατίας και της ιστορίας του λαού μας που έδωσε φόρο αίματος στους ναζί, αγωνιζόμενος για την ελευθερία και τη δημοκρατία».

«Ακόμα και οι δημοκράτες που πρόσκεινται στην ΝΔ παρακολουθούν αμήχανοι τα ακροδεξιά ολισθήματα του Σαμαρά να διαδέχονται το ένα το άλλο», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας απηύθυνε και ένα δεύτερο προσκλητήριο, αλλά στο εσωτερικό του κόμματος, στα μέλη και τα στελέχη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κάνουν τολμηρά βήματα για τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, με αυτοκατάργηση των συνιστωσών και των μηχανισμών τους και τη μετεξέλιξή τους σε ιδεολογικές τάσεις.

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «σε ένα νέο ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ανευθυνότητας, ο κ. Τσίπρας τάσσεται εναντίον της νομιμότητας, απειλεί επενδυτές και επιχειρεί να συκοφαντήσει ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ικανοποιήσει το σκορποχώρι των συνιστωσών του».
"Σε μια ακόμα χυδαία επίθεση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ντρέπεται να εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή", τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.