.Ξεκινούν 15 Μαΐου οι «Αναγνώσεις» στο Εθνικό


Για έκτη συνεχόμενη χρονιά οι «Αναγνώσεις», ο επιτυχημένος θεσμός του Εθνικού Θεάτρου, συνεχίζει να υποστηρίζει και να προβάλλει τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία.

Φέτος επανέρχεται από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, παρουσιάζοντας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της πρώτης κρατικής σκηνής, υπό την μορφή θεατρικού αναλογίου, επτά νέα θεατρικά έργα με τη συμμετοχή καταξιωμένων, αλλά και νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Μαρία Ζορμπά η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Νινιός, ο Σήφης Πολυζωΐδης, η Στέλλα Κρούσκα, η Κωνσταντίνα Τακάλου, καθώς και άλλοι νεότεροι, αναλαμβάνουν να ζωντανέψουν, για πρώτη φορά, τους ήρωες των νέων έργων, υπό την καθοδήγηση των σκηνοθετών τους.

Οι «Αναγνώσεις» ξεκινούν στις 15 Μαΐου με το «Δέντρο» της Μαρίας Λαϊνά σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη. Ακολουθούν «Το μάτι της τίγρης» της Χρύσα Σπηλιώτη σε σκηνοθεσία Σοφίας Διονυσοπούλου (16/5), η «Μικρή μας χώρα» του Ζαφείρη Βάλβη σε σκηνοθεσία Ζωρζίνας Τζουμάκα, (17/5), το «Ζεϊμπέκικο» της Λείας Βιτάλη σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή (17/5), το 

«Αποκλειστικά δική σας» του Μιχαήλ 'Ανθη σε σκηνοθεσία Εστέρ Αντρέ Γκονζάλες (18/5) και το νέο έργο της Ρούλας Γεωργακοπούλου «Η φανερωμένη», το οποίο σκηνοθετεί η Κατερίνα Ευαγγελάκου. Την αυλαία ρίχνουν στις 19 Μαΐου οι Nova Melancholia με την «Εκκρεμότητα» του Τσιμάρα Τζανάτου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νούλα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.