.Πρόοδος, αλλά πολλά ακόμη τα ανοικτά θέματα


Για σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα των διαπραγματεύσεων, έκανε λόγο ο Γιάννης Στουρνάρας, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου νωρίτερα έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά, με τα μέλη της τρόικας.
Ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε, ωστόσο, πως υπάρχουν ακόμα πολλά ανοικτά ζητήματα.

Η συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της απογευματινής συνάντησης του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας, καθώς σε αυτή συμμετείχαν τόσο ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, όσο και η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου.

Δεν θα υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα (μειώσεις μισθών, μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις φόρων) τη διετία 2013- 2014» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη σημερινή συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας.
   
Εξάλλου, αναφερόμενος στη συγκεκριμένη συνάντηση, κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, επισήμανε ότι «πήγαν καλά οι συναντήσεις, υπήρξε σημαντική πρόοδος και νομίζω ότι θα κλείσουμε τις επόμενες ημέρες». 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.