.Άνοιγμα στο ΚΚΕ κάνει ο Αλ. Τσίπρας


Την παραίτηση της κυβέρνησης και την προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάνοντας ένα βήμα σε σχέση με την έως τώρα αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο» 

και πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία άλλη διέξοδος για την χώρα, παρά μόνο η παραίτηση της κυβέρνησης και η προσφυγή στις κάλπες, ώστε να προκύψει μια κυβέρνηση, που θα έχει και την εντολή και την στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας, να δρομολογήσει έναν εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση».

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση που μπορεί να διαχειριστεί ένα σχέδιο απεμπλοκής από τα Μνημόνια και την κρίση, δεν μπορεί να είναι άλλη από μια κυβέρνηση, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι βαδίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση με αλαζονεία και ηγεμονική λογική». 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , έκανε το πρώτο, μετά από μεγάλο διάστημα, άνοιγμα προς το ΚΚΕ τη στιγμή μάλιστα που στον Περισσό βρίσκεται σε εξέλιξη το 19ο συνέδριο καλώντας σε ενότητα. 

Διευρύνοντας το πεδίο των συμμαχιών ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται «σε όλες τις δυνάμεις της αριστεράς, και σε όλους τους δημοκράτες που είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια»

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.