.Ενστάσεις και αντιπροτάσεις για το πολυνομοσχέδιο

Με ενστάσεις, αλλά και αντιπροτάσεις από την πλευρά των εκπροσώπων των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση, ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Οικονομικών η σύσκεψη, υπό τον Ιω. Στουρνάρα, για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Πέμπτη.

   Οι εν λόγω ενστάσεις υπήρξαν κυρίως από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, με στελέχη της ΝΔ να τις χαρακτηρίζουν «επικοινωνιακές», ενώ κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να αλλάξουμε τώρα τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου», καθώς υπάρχει η συμφωνία με την τρόικα.

   Η κύρια αντιπρόταση από το ΠΑΣΟΚ αφορά στο να περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο διάταξη για άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση (από το 23% στο 13%) και όχι να συζητηθεί τον Ιούνιο και αφού βρεθούν ισοδύναμα μέτρα (όπως είναι η συμφωνία με την τρόικα).

Από την πλευρά τους, τα στελέχη της ΝΔ ζητούν να υπάρχει βελτίωση στον φόρο στα ακίνητα εφέτος (που θα αντικαταστήσει το ΕΕΤΗΔΕ) και ειδικότερα, να γίνει μεγαλύτερη μείωση για τις περιοχές με χαμηλότερες τιμές ζώνης.

  Για το ίδιο θέμα, τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ ζητούν να μην πληρώσουν το λεγόμενο «χαράτσι» οι μακροχρόνια άνεργοι και οι οικογένειες χωρίς έστω έναν εργαζόμενο

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.