.Ικανοποίηση Ευ. Βενιζέλου για την επιστροφή των τεσσάρων βουλευτών στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η επιστροφή των Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκο, Μιχάλη Κασσή και 'Αντζελας Γκερέκου στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ «ενδυναμώνει την κοινοβουλευτική μας παρουσία και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση της τρικομματικής συνεργασίας» εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Ο κ. Βενιζέλος, που ενημέρωσε με επιστολή του τον πρόεδρο της Βουλής για την επανένταξη των τεσσάρων βουλευτών στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι υποδέχεται «με χαρά τους συναδέλφους, που έχουν πλήρη συνείδηση της πολιτικής και θεσμικής σημασίας της εξέλιξης αυτής».

«Το ΠΑΣΟΚ κατέβαλε και εξακολουθεί να καταβάλει δυσανάλογα μεγάλο πολιτικό κόστος για την εφαρμογή της μόνης υπεύθυνης και εφικτής στρατηγικής εξόδου από την κρίση»

ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια στρατηγική «εξαιρετικά επώδυνη» για τον ελληνικό λαό, ωστόσο «ασύγκριτα καλύτερη από την πραγματική εναλλακτική επιλογή της απόλυτης καταστροφής, απαξίωσης και απομόνωσης».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.