.'' AΣ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ''...


Ο «τσάρος» σηκώνει το γάντι που του πέταξαν οι βουλευτές της Ν.Δ.: «Ο καθένας μπορεί να κάνει όποια κριτική νομίζει. Εγώ επιμένω πως ακολουθώ την κυβερνητική πολιτική. Και θα επιλέγω πού θα απαντάω και πότε», αντιτείνει με δήλωσή του ... 
στη Real news.

Ο τεχνοκράτης Γιάννης Στουρνάρας, για πολλοστή φορά στη σύντομη υπουργική καριέρα του, βρίσκεται στη δίνη ενός τυφώνα. Η ιδιαιτερότητα τώρα είναι πως η δριμεία κριτική στα πεπραγμένα του δεν ασκείται από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΔΗΜΑΡ - 

ίσα ίσα που ο εκπρόσωπος Τύπου της Αγίου Κωνσταντίνου Ανδρέας Παπαδόπουλος, με μια ανάρτησή του στο Twitter, δήλωσε πως στην τηλε-παρέμβασή του στο Mega τον βρήκε «πολύ καλό» και «καθησυχαστικό».

Ο υπουργός πυροβολείται εκ των έσω, με τις «γαλάζιες» αντιδράσεις να κινδυνεύουν να γίνουν χιονοστιβάδα που θα τον παρασύρει και θα τον συνθλίψει. 

«Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά, του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Είμαστε δεσμευμένοι σε αυτή την πολιτική και για πρώτη φορά πάμε καλά. 
Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο πρέπει να αλλάξουμε τώρα αυτά που λέγαμε», επιμένει στην «R» ο Γ. Στουρνάρας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.