.Στο «όριο» οι Έλληνες γράφουν οι Γερμανοί


Η δεινή θέση των Ελλήνων εξαιτίας της συνεχιζόμενης ύφεσης και η αδυναμία του κράτους να συλλέξει εκκρεμούντες φόρους κυριαρχούν στον γερμανικό τύπο. "Στο όριο της αντοχής τους οι Έλληνες, σε δραματική κατάσταση τα ελληνικά νοικοκυριά εξαιτίας της ύφεσης, της μείωσης των εισοδημάτων τους και της αύξησης της φορολογίας, αναφέρει χαρακτηριστικά η Φρανκ-φούρτερ Ρουντ σάου. 
Οι μικροιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ακόμα και για 300 ευρώ χρέος στην εφορία, σχολιάζει ο αρθρογράφος.«Παρότι οι φόροι στην Ελλάδα συνεχώς αυξάνονται, τα έσοδα από τη φορολογία συνεχώς υποχωρούν» γράφει η Τάγκες - σπίεγκελ. 
Αν το κράτος καταπολεμούσε τη φοροδιαφυγή κατά 20% τουλάχιστον 10 δις ευρώ θα εισέρρεαν στα δημόσια ταμεία αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ για άμεσες αλλαγές στους συντελεστές του ΦΠΑ φέρεται να πιέζει η τρόικα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ζητά από την κυβέρνηση την καθιέρωση ενός ενιαίου συντελεστή, ο οποίος θα κυμαίνεται στα επίπεδα του 19 ή του 21%. 
Στο μεταξύ εως το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, στο οποίο εξετάζεται να συμπεριληφθεί και διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.