.Νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους εναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη (αδελφού του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη).
«Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. 

Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας» δήλωσε  αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος Περιφερειάρχης, ο οποίος θα εκτίσει το υπόλοιπο της θητείας που «άφησε στη μέση» με την παύση του ο προκάτοχος του, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

  
«Καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενωμένοι είμαστε δίπλα του» δήλωσε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συμπληρώνοντας όμως πως «κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει "παρών", ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας». 

«Προέχει η ενότητα της παράταξης», απάντησε ο κ. Ψωμιάδης ερωτηθείς για τις αιχμές που νωρίτερα, κατά τη διαδικασία εκλογής, εναντίον της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, ο Π. Ψωμιάδης είχε  κάνει λόγο  για «προδοσία» και «αχαριστία» από τη ΝΔ απέναντι του,  υπογραμμίζοντας πως το παρασκήνιο λειτούργησε υπερ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα, στον οποίο στη συνέχεια καταλόγισε «αλαζονεία».

Στην ομιλία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν απάντησε στις αιχμές Ψωμιάδη και τάχθηκε υπερ της ενότητας της παράταξης την οποία όπως ειπε «θέλει να υπηρετήσει».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.