.Στην Τούμπα η έκπληξη


Με γκολ του Κοντρέρας στο 86' ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την Κομοτηνή, καθώς νίκησε 1-0 τον Πανθρακικό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 0-3

Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης την πορεία του στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε 3-0 τον Πλατανιά μέσα στα Χανιά, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ σημείωσαν οι Σανκαρέ (12'), Ναβάρο (33') και Περόνε (35').

 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-1

Στο γήπεδο της Τούμπας έγινε η μεγάλη έκπληξη της 19ης αγωνιστικής. Με γκολ του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο 45΄ η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ και τον "γκρέμισε" από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπου "αναπάυεται" πλέον ο Αστέρας Τρίπολης. 

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2

Την πιο σημαντική νίκη του στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο Ζέκα στο 59΄ και ο Μπουμσόνγκ στο 78΄ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Φάμπρι, που ανέβηκε στην 7η θέση της κατάταξης με 25 βαθμούς, δύο μακριά από τα πλέι οφ. Ο Ατρόμητος, που μείωσε στο 90΄ με τον Καραμάνο, παραμένει τέταρτος με 32 βαθμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0

Με δημιουργό τον Ντε Βινσέντι και σκόρερ τον Ίλιτς (24΄, 53΄), ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τη Βέροια στο γήπεδο των «Ζωσμάδων».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.