.ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός "κόλλησαν" στο 0-0


Σπουδαίο εκτός έδρας βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πήρε ο Ατρόμητος στην Τούμπα. Η ομάδα του Περιστερίου, σε αγώνα για την 17η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον ΠΑΟΚ και έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη θέση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0

 Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς στις «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το ματς, ντεμπούτο του Ισπανού Φάμπρι στον πάγκο των «πρασίνων» σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν δυνατό, αλλά χωρίς ποιότητα και πολλές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το τελικό αποτελέσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.

ΟΦΗ-Αρης 2-0

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία έκανε ο ΟΦΗ, που επικράτησε 2-0 του Αρη. Η αναμέτρηση του «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» κρίθηκε από τα γκολ του Περογαμβράκη στο 24΄ και του Παπάζογλου στο 87΄, αφήνοντας τους «κίτρινους» μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πανιώνιος-Βέροια 1-1

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Βέροια στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 57΄ με τον Καμπάνταη, αλλά η «βασίλισσα του βορρά» εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Ντούνη στο 79΄, και ισοφάρισε στο 90΄ με τον Κόστλι.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.