.Κλοπές, ληστείες και γκαζάκια τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Αττικής


Αρκετά ήταν τα περιστατικά που κατέγραψε το Αστυνομικό Δελτίο κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διάφορα σημεία της Αττικής.
Αρχικά στις 12.20 τα ξημερώματα στην σε μίνι-μάρκετ στην οδό Ασκληπιού 24, στην Αθήνα, 2 άτομα απείλησαν τον υπάλληλο που βρισκόταν εκεί με πιστόλι και μαχαίρι και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τσιγάρα.

Στις 1.20 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 82 στο Βύρωνα σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας έγινε εμπρησμός στο ΑΤΜ το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Δέκα λεπτά αργότερα και λίγα μέτρα πιο κάτω συγκεκριμένα στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 90 σε υποκατάστημα της PROTON BANK αυτή τη φορά έγινε εμπρησμός στο ΑΤΜ το οποίο πήρε φωτιά ενώ έγινε και θραύση της τζαμαρίας της τράπεζας.

Στις 1.30 επίσης στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι, τοποθετήθηκαν γκαζάκια σε υποκατάστημα της ΔΕΗ και προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία του καταστήματος.

Στις 2.55 στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Δάφνη τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται εκεί και προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Τέλος στις 4.04 στην διασταύρωση των οδών, Αιόλου και Πλαστήρα στους Αγίους Αναργύρους, έγινε κλοπή σε σούπερ μάρκετ όταν 4 άτομα με Ι.Χ. προσέκρουσαν στην είσοδο και εισήλθαν στο κατάστημα αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια αφού άφησαν εκεί το αυτοκίνητο διέφυγαν με άγνωστο τρόπο

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.