.Μοσκοβισί: Η Γαλλία είναι πάντα στο πλευρό της Ελλάδας


«Η Γαλλία αγωνίζεται να μη θιγεί η ακεραιότητα της ευρωζώνης. Αυτό είναι το μήνυμα που έφερα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο "φίλο" υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και στον αρμόδιο για τις διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις, υπουργό Κωστή Χατζηδάκη», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τις συναντήσεις του με τους Έλληνες αξιωματούχους.

Υπάρχει μία λέξη που είναι κοινή στα στόματα όλων μας, η λέξη «αποφασιστικότητα», είπε ο Πιερ Μοσκοβισί, μία λέξη που επανέλαβε πολλές φορές στην ολιγόλεπτη συνέντευξή του.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει τη βούληση» να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και ευχήθηκε «αυτή η βούληση να μετατραπεί σε πράξεις, 
ώστε σύντομα να έχουμε μια συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα που θα επικυρωθεί από το Eurogroup και στη συνέχεια από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο». 

«Η αίσθησή μας είναι ότι τα πράγματα βαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση», τόνισε ο κ. Μοσκοβισί.

Εξάλλου, μήνυμα αποφασιστικότητας για μια Ελλάδα μέσα στο ευρώ και την Ευρωζώνη, έστειλαν με τις δηλώσεις τους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.  

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.