.Ο Πάπας στο twitter


Ο πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' θα αποκτήσει λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης twitter την επόμενη εβδομάδα σε μια προσπάθεια να επεκταθεί η παρουσία της καθολικής εκκλησίας στο Διαδίκτυο, όπως ανακοίνωσε το Βατικανό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ποντίφικας θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του @pontifex στο twitter από τις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα που γιορτάζει η Παναγία της Γουαδελούπης.

«Η επιλογή για το όνομα του λογαριασμού είναι καλή. Σημαίνει "πάπας", αλλά και "δημιουργός γεφυρών"», δήλωσε ο Γκρεγκ Μπερκ, ανώτερος σύμβουλος επικοινωνίας του Βατικανού.

«Ο πάπας θέλει να απευθυνθεί σε όλους», πρόσθεσε ο Μπερκ. 

Τα πρώτα μηνύματα του πάπα μέσω twitter θα είναι απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχουν στείλει πιστοί στον λογαριασμό #askpontifex.

Τα tweets του πάπα θα στέλνονται στα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Ιταλικά, τα Πορτογαλικά, τα Γερμανικά, τα Πολωνικά, τα Αραβικά και τα Γαλλικά, ενώ στο μέλλον θα προστεθούν και άλλες γλώσσες.

Ο ποντίφικας θα στείλει το πρώτο του μήνυμα στις 12 Δεκεμβρίου, όμως στη συνέχεια τα περισσότερα μηνύματα θα γράφονται από βοηθούς του, όμως θα τα ελέγχει ο ίδιος προτού σταλούν.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.