.Θετικές οι αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο, εκτιμά το ΠΑΣΟΚ


Θετικά αποτιμά το ΠΑΣΟΚ τις συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών για το φορολογικό νομοσχέδιο, συζητήσεις οι οποίες, όπως αναφέρεται σε άτυπο ενημερωτικό σημείωμα της Ιπποκράτους, οδήγησαν σε αλλαγές με βάση τις προτάσεις που έγιναν.

Ωστόσο το ΠΑΣΟΚ διατηρεί τις αρχικές του απόψεις για το προωθούμενο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο, όπως υποστηρίζει, «δεν οδηγεί στη συγκρότηση ενός Εθνικού Φορολογικού Συστήματος που θα κατανέμει με δίκαιο τρόπο τα φορολογικά βάρη». 

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα «πρόκειται για φορολογικές παρεμβάσεις αποσπασματικού χαρακτήρα, που αποσκοπούν στην επίτευξη του δημοσιονομικού αποτελέσματος που περιλαμβάνεται στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής».

Παρά την πρόοδο που σημειώθηκε, πάντως, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν κατά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, όπου θα συζητηθούν και οι τελευταίες  εκκρεμότητες που υπάρχουν σε θέματα που έχουν προτείνει τα κόμματα, χωρίς, 
ωστόσο, να αναφέρει ποιές είναι οι εκκρεμότητες αυτές. Και ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει ταχύτατα την προεργασία.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.