.Στραπάτσο! (pics)


Είναι διαφορετικό να χάνεις και διαφορετικό να χάνεις με κάτω τα χέρια. Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Πόλη μετατράπηκε σε... εφιάλτης 
από την Εφές Αναντολού (98-72).
 
Οι «ερυθρόλευκοι » γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα, η οποία μάλιστα ήταν αρκετά βαριά. 
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν το χειρότερο τους φετινό ημίχρονο και ουσιαστικά έδωσαν τη νίκη στην Εφές Αναντολού από το πρώτο 20λεπτο που έληξε με την τουρκική ομάδα στο +22. 

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θυμήθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο τι έκαναν στην Κωνσταντινούπολη πριν πέντε μήνες και κατάφεραν να μειώσουν σε 60-51 με επιμέρους σκορ 19-6. Αλλά μέχρις εκεί. 

Η Εφές με δικό της 11-0 έβαλε τέλος στο ματς και αναγκάζει τον Ολυμπιακό να πάει τουλάχιστον προβληματισμένος στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι οι Πειραιώτες ήταν τραγικοί στην άμυνα και ουσιαστικά εκεί ήταν που κρίθηκαν όλα. Η Εφές Αναντολού με τρεις παίκτες που έχουν περάσει από το ΝΒΑ (Φάρμαρ, Βούγιασιτς, Ερντέν) έκανε πάρτι στην ελληνική άμυνα και άγγιξε τους 100 πόντους.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έκανε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο. Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί άλλωστε ένα 20λεπτο όπου τη βρήκε την Εφές Αναντολού να έχει 7/7 τρίποντα και να σκοράρει 54 πόντους; 

Οι Τούρκοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό και να βάλουν στο πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για τη νίκη. Βέβαια και ο Ολυμπιακός έβαλε το χέρι του γι' αυτό το -22. Και αυτό γιατί η άμυνα του ήταν απαράδεκτη με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν ρυθμό και ψυχολογία μέσω της επίθεσης τους.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.