.Πολιτική συμφωνία για σταδιακή εφαρμογή της τραπεζικής εποπτείας στην ΕΕ


Οι ευρωπαίοι ηγέτες κατέληξαν σε συμφωνία το βράδυ της Πέμπτης, για την «σταδιακή» εφαρμογή της τραπεζικής εποπτείας στη ζώνη του ευρώ το 2013, δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι ηγέτες της ΕΕ, βρήκαν μια «πολιτική συμφωνία για το τέλος του 2012 και σταδιακή εφαρμογή από το 2013», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπέιλι.

«Τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής θα τροποποιηθούν, έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί η πολιτική συμφωνία στο τέλος του έτους και να αρχίσει η διαδικασία εφαρμογής το 2013», είχε δηλώσει νωρίτερα ένας διπλωμάτης της ΕΕ.

Στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου, οι ευρωπαίοι ηγέτες είχαν συμφωνήσει να εξετάσουν τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα μέχρι το τέλος του 2012.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ορισμένα από τα κράτη μέλη, όπως η Γαλλία, είχαν εκφράσει την άποψη ότι ο μηχανισμός της τραπεζικής εποπτείας, θα πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο στις αρχές του 2013.
Ωστόσο, η Γερμανία είχε εκφράσει απροθυμία για το χρονοδιάγραμμα, αλλά σύμφωνα με ευρωπαίο διπλωμάτη φαίνεται τώρα να συμφωνεί

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.