.Συνεχείς επαφές για να κλείσει το πακέτο μέχρι το Eurogroup


Συνεχείς συναντήσεις, έως τουλάχιστον το Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου, θα έχει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας, καθώς παραμένει το «χάσμα» μεταξύ τρόικας και κυβέρνησης, τόσο όσον αφορά στο δημοσιονομικό σκέλος, η τρόικα επιμένει για πρόσθετες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα,

 όσο και σχετικά με το μακροοικονομικό σενάριο για το ύψος της ύφεσης στην ελληνική οικονομία, όπου η τρόικα επιμένει για ύφεση 5% το 2013, ενώ η ελληνική πλευρά εκτιμά, όπως ανέγραψε και στο προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού, ύφεση 3,8%. 

Η διαφορά μεταξύ του ελληνικού πακέτου και των απαιτήσεων της τρόικας είναι αρκετά μεγάλη, παραδέχθηκε ο κ. Στουρνάρας κατά την έξοδο του από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα καλύψουμε το κενό.

 Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, θα πάμε εμείς στις θέσεις τους θα έλθουν εκείνοι στις δικές μας, θα φανεί, είπε ο κ. Στουρνάρας και πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι το πακέτο θα έχει κλείσει μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.