.Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας


Ενότητα χωρίς καχυποψίες και διχόνοιες  ζήτησε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς , κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης «Κειμήλια Απελευθέρωσης 1912-1913» στέλνοντας ένα μήνυμα εντός της χώρας, ενώ απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους μας είπε: «Η κρίση στην Ελλάδα οδήγησε σε κρίση της Ευρώπη, όπως και η επιτυχία της χώρας θα οδηγήσει σε επιτυχία την Ευρώπη». 
Ο πρωθυπουργός άνοιξε εμμέσως πλην σαφώς μέτωπο σε όλους όσοι καταστροφολογούν και κερδοσκοπούν στην χρεοκοπία της χώρας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας. 
Πρόσθεσε εκφράζοντας την επιμονή του στην εφαρμογή του προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης  ότι πρέπει να συνεχιστεί «η μάχη της ανταγωνιστικότητας, της ευημερίας και της απελευθέρωσης από τα δεσμά της υπερχρέωσης μέσα στην Ευρώπη».
Αναφερόμενος στην άνοδο νεοφασιστικών δυνάμεων, ο κ. Σαμαρας είπε ότι «το όχι στον φασισμό δεν ειναι στιγμιαίο, είναι αιώνιο».
Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, παρέστησαν στην επίσημη δοξολογία για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Σαμαράς θα επιστρέψει το μεσημέρι στην Αθήνα, ενώ ο κ. Παπούλιας θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.