.Ευ. Βενιζέλος: "Κινητοποίηση τώρα"


Την κινητοποίηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε σειρά πεδίων προκειμένου «η χώρα να περάσει από τη δυσάρεστη και αμήχανη συζήτηση για τη δέσμη των δημοσιονομικών μέτρων των 11.5 δισ., που μπορεί να είναι -και θα φροντίσουμε- να είναι η τελευταία, στη συζήτηση για το νέο παραγωγικό μοντέλο και την προοπτική της αυτοδύναμης Ελλάδας», «μιας Ελλάδας ασφαλούς και ουσιαστικά ισότιμης μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ζώνη του ευρώ», ζήτησε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, με επιστολή του προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Με την επιστολή του, που αποτελεί έναν πρώτο απολογισμό και με την οποία ορίζονται τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, τρεις περίπου μήνες μετά την έναρξη της τρέχουσας βουλευτικής περιόδου και τον ορισμό των εισηγητών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ανά υπουργείο, ο κ. Βενιζέλος ζητάει την κινητοποίηση των βουλευτών σε τρία πεδία: 

Την καλύτερη παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, την ενεργοποίηση των ομάδων πολιτικού συντονισμού, ανά υπουργείο καθώς και την ουσιαστική συμβολή της ΚΟ στην περαιτέρω εξειδίκευση του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, που παρουσίασε ο κ. Βενιζέλος προεκλογικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «οι ευθύνες, αλλά και οι ευκαιρίες ανάληψης πολιτικών πρωτοβουλιών, που έχει κάθε βουλευτής μας είναι πολύ μεγάλες» και τους ζητάει να τις αξιοποιήσουν στο έπακρο, 

καθώς, όπως συνεχίζει, στο ερώτημα τι νέο, συγκεκριμένο και υπεύθυνο έχει να πει το ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την εθνική ανασυγκρότηση, «η απάντηση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις δικές σας πρωτοβουλίες».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.