.Διαβεβαιώσεις για τον κατώτατο μισθό


Στη διαβεβαίωση οτι δεν προωθείται περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού των 586 ευρώ προχώρησαν σήμερα πηγές του υπουργείου Εργασίας. Οι ίδιες πηγές αποσυνδέουν το διάλογο της κυβέρνησης με τους κοινωνικούς εταίρους για την αλλαγή του τρόπου καθορισμού του κατώτατου μισθού, όπως προβλέπεται απο το μνημόνιο απο οποιαδήποτε ενέργεια που θα οδηγήσει στη μείωση του.
Στο ραντεβού που θα έχουν οι επικεφαλής της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.
Ωστόσο οι δανειστές μας, με επιστολή τους προς το υπουργείο Οικονομικών, ζητούν -μεταξύ άλλων- μείωση των αποζημιώσεων σε περίπτωση απόλυσης ή συνταξιοδότησης και κατάργηση του πενθήμερου με αύξηση των ημερών εργασίας στις έξι.
«Αν η τρόικα νομίζει οτι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα και ότι οι πολίτες της αντέχουν και άλλη πίεση τότε βρίσκεται εκτός των ορίων της εντολής της» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις πληροφορίες για αλλαγές στα εργασιακά που έχουν ζητηθεί από τους δανειστές μας. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.