.Σάντος: «Θέλουμε και μπορούμε να πάμε στο Μουντιάλ»

Στις ιδιατερότητες που παρουσιαζουν τα επικείμενα ματς με Λετονία και Λιθουανία, τόσο λόγω της εποχής που διεξάγονται, όσο και λόγω του ότι πρόκειται για το ξεκίνημα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ανακοίνωση της αποστολής της εθνικής ομάδας για τις δύο αυτές αναμετρήσεις. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την έλλειψη ρυθμού των Ελλήνων διεθνών: «Βρισκόμαστε στην έναρξη των υποχρεώσεων και κάποιοι δεν έχουν τον απαιτούμενο ρυθμό. Αγωνιζόμαστε με ομάδες που τα πρωταθλήματά τους έχουν ξεκινήσει. 

Όντως σε κάποιες προηγούμενες πρεμιέρες η Εθνική δεν είχε καλό ξεκίνημα. Το... καμπανάκι του συναγερμού έχει χτυπήσει. Πρόσφατα στα προκριματικά του Euro είχαμε δύο δύσκολα ματς με τη Λετονία. Με τη διάθεση και την αποφασιστικότητα θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε το σύνθημα για τα προκριματικά, λέγοντας ότι «θέλουμε να είμαστε παρόντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μπορούμε να τα καταφέρουμε», ενώ χαρακτήρισε πλήγμα την απουσία του τραυματία Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.