.«Το ελβετικό κράτος να επιστρέψει στο λαό τα κλεμμένα»

Επίθεση σε βάρος των Ελβετών εισαγγελέων εξαπέλυσε στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας κατηγορώντας τους ότι γνωρίζουν πως «είναι χώρα- πλυντήριο» και διατηρούσαν «παραμάγαζα» στην Αθήνα διακινώντας εκατομμύρια σε βαλίτσες. Ο Νίκος Ζήγρας στο υπόμνημά του ισχυρίζεται ότι οι ελβετικές τράπεζες συστηματικά προσελκύουν πελάτες και ιδρύουν υπεράκτιες εταιρίες για να ξεπλένονται τα χρήματα. 

«Ελβετικές τράπεζες διατηρούσαν παραμάγαζα στην Αθήνα από κοινού με έλληνες «χρηματιστές» και λάμβαναν βαλίτσες με χρήματα σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων των Αθηνών από Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες κτλ. 

Ή μήπως δε γνωρίζετε πως ο Αθανάσιος Απόστολος Τσοχατζόπουλος χρησιμοποιώντας το όνομά μου αλληλογραφούσε με ελβετικά δικηγορικά γραφεία για να βάλει φραγμό στο άνοιγμα των λογαριασμών μου; Ή μήπως δε γνωρίζετε ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης σας για να εμποδίσει το άνοιγμα το λογαριασμών και ότι αυτός ο Υπουργός στη συνέχεια, παραιτήθηκε ή τον παραιτήσατε; Τι ψάχνετε λοιπόν εδώ;», είπε στους Ελβετούς ο Νίκος Ζήγρας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.