.«Οι επιδρομές κατά του ΙΚ θα συνεχιστούν»

«Η μόνη γλώσσα την οποία καταλαβαίνουν οι δολοφόνοι αυτού του είδους είναι η γλώσσα της ισχύος» διαμήνυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αναφερόμενος στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και προανήγγειλε ότι οι επιδρομές κατά του «δικτύου του θανάτου», όπως είπε, θα συνεχισθούν. Ο Ομπάμα κάλεσε παράλληλα να καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να μην δοθεί χώρος στους εξτρεμιστές, μέσω του Διαδικτύου. 

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι αεροπορικές επιδρομές των Αμερικανών και των Αράβων συμμάχων τους εναντίον θέσεων  των τζιχαντιστών στη Συρία - με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε μία από αυτές έχασε τη ζωή του  και ο ηγέτης μιας ομάδας βετεράνων της αλ Κάιντα η οποία είναι γνωστή ως «Ομάδα Χορασάν».

Επιθέσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσε και ο κυβερνητικός στρατός της Συρίας, ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι συγκαλείται εκτάκτως την Παρασκευή η Βουλή των Κοινοτήτων για να συζητήσει τη συμμετοχή της Βρετανίας σε αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ, κατόπιν αιτήματος της Βαγδάτης. 

Με την αποστολή πυρομαχικών στις κουρδικές δυνάμεις του Ιράκ και με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας πρόκειται να συμμετάσχει η Ελλάδα, έπειτα και από σχετική εισήγηση του ΓΕΕΘΑ, στον διεθνή συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους, τη συγκρότηση του οποίου χαιρετίζει, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.