.Οδικός χάρτης εξόδου από το μημόνιο

Εντείνονται οι προετοιμασίες ενόψει της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα με την κυβέρνηση να επιδιώκει την γρήγορη ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. 
Τηλεδιάσκεψη με την τρόικα θα έχουν σήμερα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, εν αναμονή της οποίας υπήρξε σύσκεψη στο Μαξίμου ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γκίκα Χαρδούβελη. Η κυβέρνηση διαμορφώνει πλέον το σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο με έναν οδικό χάρτη για την επόμενη ημέρα.
Κύρια σημεία, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, το όχι σε νέο δάνειο, η αποχώρηση του ΔΝΤ χωρίς η Ελλάδα να πάρει τα υπόλοιπα χρήματα που επρόκειτο να εκταμιευθούν έως το 2016 και η υλοποίηση της δέσμευσης της ευρωζώνης για ρύθμιση του χρέους, με μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση του χρόνου λήξης των ομολόγων. 
Τακτική  υψηλού ρίσκου το να μην πάρουμε άλλο δάνειο από τους εταίρους, τόνισε στον Α984 και τη Νόνη Καραγιάννη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος. 
Παράλληλα, άφησε αιχμές ότι η κυβέρνηση Σαμαρά από τις εκλογές και μετά έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και δεν έχει πάρει κανένα μέτρο που να βοηθά τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, αλλά αντίθετα το να προσυπογράφει την παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ολέθριο πολιτικό λάθος. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.