.Πρωτοβουλία για ανασχηματισμό

Μέσα στις πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα ενέταξε τον ανασχηματισμό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, προσθέτοντας ωστόσο ότι θα γίνει με πολιτικούς και όχι δημοσιογραφικούς όρους. 
Το πρώτο ζήτημα είναι να ολοκληρώσουμε την έξοδο από την κρίση με ασφάλεια και σταθερότητα, τόνισε ο κ Βενιζέλος και τόνισε ότι η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα που εστάλη από τους πολίτες στις ευρωεκλογές και θα δώσει λύσεις.
Σε ερώτηση για την συζήτηση γύρω από το νέο διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος είπε ότι στη συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώθηκαν τα κριτήρια για την επιλογή του όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να συστρατευθούμε το ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής σταθερότητας .
«Υπάρχει εμπέδωση κλίματος πολιτικής σταθερότητας και προέχει η συνέχιση και η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται καθώς και επανορθώσεις αδικιών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μετά την συνάντηση των δύο ανδρών.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.