.Εντάσεις πριν την ψηφοφορία

Για γραφικές ιεριαμιάδες της αντιπολίτευσης που συνεχώς διαψεύδονται έκανε λόγο πριν απο λίγο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στη Βουλή κατά την τελευταία ημέρα συζήτησης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2015-2018. 
Ο υπουργός οικονομικών έστρεψε τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας οτι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ορρωδεί προ ουδενός και μπροστά στη γοητεία του λαικισμού δεν σέβεται τις θυσίες του ελληνικού λαού χάριν των οποίων αποκτήσαμε-όπως είπε- πρωτογενές πλεόνασμα και βγαίνουμε στις αγορές. 

Επίσης ο υπουργός οικονομικών χαρακτήρισε παράδοξο το γεγονός ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για νέα Ελλάδα απειλώντας την ίδια στιγμή με ειδικά δικαστήρια και κρεμάλες . 
Για τρόμο και πανικό της Κυβέρνησης η οποία το μόνο που συζητά είναι το μέγεθος και το είδος της ήττας που θα υποστεί στις εκλογές, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιτέθηκε προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, αποκαλώντας τον Πρωθυπουργό των μονολόγων και της συκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων.
«Εμείς είμαστε εκείνοι που βγάζουμε τη χώρα από το τούνελ και την οδηγούμε στο αύριο με σταθερά βήματα», απάντησε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας.  
Η πολιτική δεν ασκείται με εκβιασμούς, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ασκώντας κριτική τόσο στην Κυβέρνηση, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Success story – είπε – με ανεργία στο 30% δεν υπάρχει, ενώ σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε ότι καταστροφολογεί υποτιμώντας τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.
Να προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων για δάνεια που ποτέ δεν πήραμε ως χώρα, ζήτησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Αίσθηση πάντως μια αποστροφή της ομιλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, ο οποίος αφού κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι ρίχνει λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τρομοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά «Ναι είμαι τρομοκράτης, και θα σας τρομοκρατώ όσο μπορώ καθημερινά».
Εάν ο κύριος Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον κατά δήλωσή του τρομοκράτη, κύριο Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα, σχολίασε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η συζήτηση ολοκληρώνεται στις 5,30 και αμέσως μετά θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.