.Ψηφίστηκε το νέο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018

Η οριστική διευθέτηση του δημοσίου χρέους με μέτρα ελάφρυνσής του που θα ληφθούν τον Οκτώβριο, είναι το τελευταίο στοίχημα της ελληνικής οικονομίας, που θα της επιτρέψει να αποκαταστήσει πλήρως τη δημοσιονομική αυτάρκειά της. 

Αυτό τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στην ομιλία του επί του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018, στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου υπερψηφίστηκε με 150 υπέρ έναντι 119 κατά. Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και οι ανεξάρτητοι Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης, ενώ κατά όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Νωρίτερα, σε αντεπίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα πέρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η νέα Ελλάδα, ενώ η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούν την παλαιά Ελλάδα που χρεοκόπησε».

«Ποια νέα Ελλάδα; Με κρεμάλες όπως λέει ο κ. Παναγούλης; Με Ειδικά Δικαστήρια, όπως είπε ο κ. Τσίπρας;», αναρωτήθηκε ο κ. Στουρνάρας τονίζοντας ότι η Ελλάδα για την οποία μιλά ο Αλέξης Τσίπρας «είναι η Ελλάδα της μονομερούς χρεοκοπίας και της δραχμής.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για τρόμο και πανικό της Κυβέρνησης ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, αποκαλώντας τον Πρωθυπουργό των μονολόγων και της συκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.