.Πολιτικός σεισμός από την υπόθεση Μπαλτάκου

Υψηλά ντεσιμπέλ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση Μπαλτάκου, με την κόντρα Κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ να είναι μετωπική. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έστειλε αυστηρό μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει η Χρυσή Αυγή να καταστεί ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της χώρας, τονίζοντας ότι είναι εκείνος που εξ αρχής την πολέμησε. 
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως στο μέλλον δεν θα επιτρέψει απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος. 
Ο κύριος Σαμαράς τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και κατηγόρησε όσους ζητούν την παραίτηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης πως ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ομολογία ενοχής από τον Πρωθυπουργό και ζητά την παραίτηση της Κυβέρνησης, έχει όμως να " αντιμετωπίσει", και νέες απειλές από τον Ηλία Κασιδιάρη, για συνομιλίες του - αυτή τη φορά - με βουλευτές του κόμματος, Στάθη Παναγούλη και Νίκο Βούτση, κάτι που και οι δύο διαψεύδουν.
Από τη Βουλή, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε προσωπικά στον Πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι είχε απ ευθείας συνομιλία με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο αποκαλούσε " παναθηναικάκια", προκαλώντας την έντονη αντίδραση των κυβερνητικών βουλευτών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι είναι συνήγορος της Χρυσής Αυγής και υπονομευτής της σταθερότητας της χώρας.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, το συμβάν εντός του Κοινοβουλίου ανάμεσα στον υιό Μπαλτάκο και χρυσαυγίτες βουλευτές.Αφού το καταδίκασε έντονα, ο κ. Μειμαράκης ενημέρωσε το Σώμα ότι ζήτησε να διαταχθεί ΕΔΕ θέτοντας το ζήτημα στη Διάσκεψη των Προέδρων, στην οποία και παρουσίασε το προκαταρκτικό πόρισμά της.

Εν τω μεταξύ, στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, παρουσιάστηκε - σύμφωνα με πληροφορίες - ο Δημήτρης Μπαλτάκος ο οποίος αναζητείτο μετά το επεισόδιο στη Βουλή.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.