.«Ανάγκη η σταθερότητα της χώρας»

«Κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει τη σταθερότητα της χώρας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά τη συνάντησή του στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, η οποία πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των αποκαλύψεων για τον Π. Μπαλτάκο.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε πως αυτό που προέχει είναι η τήρηση της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των δύο εταίρων, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν «η δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Επισήμανε ακόμη την ανάγκη ύπαρξης και ενίσχυσης του προοδευτικού πόλου που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, τόνισε ότι η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, που έχει ζητήσει για το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει.

«Είναι τραγικό για τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου κάποιες πολιτικές δυνάμεις να υιοθετούν τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη», υπογράμμισε.

«Προφανώς και έχουμε διαφωνίες με την ΝΔ αλλά συνεργαστήκαμε για να σώσουμε τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είχε συνεργαστεί για τον ίδιο λόγο και με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφερόμενος στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τόνισε ότι η επάνοδος είναι συμβολική της προόδου της ελληνικής οικονομίας, και επεσήμανε ότι είναι σημαντικό να έχουμε απαντήσεις της ίδιας της αγοράς για το πού βρίσκεται η ελληνική οικονομία. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.