.Reuters: Ο Θεοδωράκης καβάλησε το κύμα ενάντια στο κατεστημένο

Το ρεύμα στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη «φουσκώνει», παίρνοντας μαζί του ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, σχολιάζει σε άρθρο του το πρακτορείο Reuters, με τον τίτλο «Τηλεοπτικός δημοσιογράφος που έγινε πολιτικός καβαλάει το αντικαθεστωτικό κύμα». 

Το άρθρο του Reuters αναφέρει ότι ο Θεοδωράκης, ποντάροντας στη δυσαρέσκεια των Ελλήνων για το πολιτικό κατεστημένο, απηύθυνε κάλεσμα για ένα γνήσιο, νεολαιίστικο κίνημα που θα λύσει τα προβλήματα της χώρας και κέρδισε γρήγορα οπαδούς τόσο από την αριστερά, όσο και από τη δεξιά.

Το βέβαιο είναι, όπως τονίζεται στο άρθρο, ότι έχει γίνει το αντικείμενο συζήτησης σε ό,τι αφορά τις νέες δυνάμεις στο ταραγμένο πολιτικό σκηνικό.

Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στις δημοσκοπήσεις που φέρουν το «Ποτάμι» να συγκεντρώνει σχεδόν 6% των ψήφων, μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη γέννησή του, περνώντας μπροστά από άλλα μεγάλα κόμματα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, ενόψει μάλιστα των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Σημειώνεται, δε, ότι η ενδεχόμενη άνοδος του νέου κόμματος, εφόσον αυτή αποτυπωθεί στα αποτελέσματα των εκλογών, θα προκαλέσει εύλογο προβληματισμό στα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, μετρώντας τα ποσοστά των ψηφοφόρων που φέρεται να έχει υφαρπάξει το «Ποτάμι» από το ένα και το άλλο κόμμα αντίστοιχα.

«Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει λόγος να λές αν είσαι με την αριστερά ή με τη δεξιά» δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο και συμπληρώνει πως «όταν υπάρχει τόσα πολλά προβλήματα, όταν νιώθεις ότι το καράβι βουλιάζει, τότε δεν ρωτάς αν υπάρχει ένας καλός αριστερός ή δεξιός μηχανικός, ρωτάς μόνον αν υπάρχει καλός μηχανικός».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.