.Αντιδράσεις για το βιβλίο Κουφοντίνα

Κόντρα στην Ολομέλεια της Βουλής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη να χαρακτήριζει κατήφορο και κατρακύλα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να παρέχει πολιτική νομιμοποίηση σε ένα κατάδικο για τρομοκρατία.
Είναι συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της τρομοκρατίας, υποστήριξε ο κ. Βορίδης προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος έκανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα που παραπέμπει σε μετεμφυλιακές καταστάσεις.
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος της ΝΔ, χαρακτήρισε ντροπή για τη Δημοκρατία, το γεγονός ότι ο Νίκος Γιαννόπουλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου, Δημήτρη Κουφοντίνα, ξεπλένοντας - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά - τον ίδιο και τις πράξεις του.
Η κυρία Ασημακοπούλου πρόσθεσε ότι αναμένει από τον κύριο Τσίπρα, να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει το Νίκο Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17Ν.
“Πληροφορούμε την κ. Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου πως ο κ. Νίκος  Γιαννόπουλος ουδέποτε υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ . Κατά τ’ άλλα, καλή Σαρακοστή», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.