.Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται

Τη συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης και την προστασία της κυβερνητικής σταθερότητας θέτει ως ζητούμενο για να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χωρίς να παραβλέπει, το ορόσημο της προεδρικής εκλογής τον Μάρτιο του 2015. 

Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Βενιζέλος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται. 

«Αποκλείω πρόωρες εκλογές, εφόσον το ζητούμενο είναι η συνέχιση της μόνης εθνικής στρατηγικής και η προστασία της κυβερνητικής σταθερότητας, την αξία της οποίας καταλαβαίνουν πολύ περισσότεροι από αυτούς που το ομολογούν», είπε χαρακτηριστικά. 

«Το ΠΑΣΟΚ ούτε αυτοδιαλύεται, ούτε επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ασεβεί σε βάρος του. Απαιτούμε απόλυτο σεβασμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 

Στην ερώτηση για το αν βλέπει στο μέλλον να παραμένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή να μένει εκτός πολιτικής, ο κ. Βενιζέλος απάντησε: «Εκφράζετε αυτούς που βιάζονται να ξεμπερδέψουν μαζί μου; Έχω πολλές ιδιότητες, πολλά ενδιαφέροντα, πολλά ανοιχτά μέτωπα», και πρόσθεσε με νόημα «μην βιάζεστε λοιπόν»

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.