.Αυτοκίνητο με όπλα θέτει σε συναγερμό την ΕΛ.ΑΣ.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., μετά τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου στο Παλαιό Φάληρο που φέρεται να είχε μέσα όπλα και εκρηκτικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα μάρκας Opel Astra ήταν κλεμμένο και η αστυνομία είχε από καιρό υποψίες καθώς είχε μόνο μια πινακίδα κυκλοφορίας που όμως ανήκει σε άλλο όχημα που δεν έχει δηλωθεί κλεμμένο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει το όχημα εξωτερικά, με ειδικές συσκευές και εκπαιδευμένο σκύλο και γνώριζαν ότι ήταν φορτωμένο με όπλα, γι' αυτό το παρακολουθούσαν με την ελπίδα ότι θα πήγαιναν να το πάρουν οι δράστες και θα έπεφταν στην παγίδα.

Επειδή όμως δεν εμφανίστηκε κανείς, αποφασίστηκε να γίνει έρευνα σήμερα, από το φόβο μήπως συμβεί κάτι απρόοπτο και έτσι βρέθηκε ο οπλισμός.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και πραγματοποίησαν επιχείρηση σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική.

Από την έρευνα βρέθηκαν μέσα στο όχημα: 4 βλήματα RPG, 4 προωθητικοί μηχανισμοί RPG, 4 αμυντικές χειροβομβίδες F1, 4 πυροδοτικοί μηχανισμοί των χειροβομβίδων αυτών, 3 καλάσνικοφ, 7 γεμιστήρες και 2 κοντάκια καλάσνικοφ, κουτιά με σφαίρες για καλάσνικοφ, γάντια και κουκούλες

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.