.Σαμαράς: Δεν αλλάζεις έναν πετυχημένο δήμαρχο

Σε ουζερί στο Πασαλιμάνι συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος και τα είπαν για περίπου μιάμιση ώρα.

«Δεν αλλάζεις έναν πετυχημένο δήμαρχο. Το αν θα πει το ναι ή όχι είναι θέμα δικό του, εγώ εύχομαι να πει το ναι για τον αγαπημένο Πειραιά μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της συνάντησής τους.

«Νοιώθω ασφαλής ως πολίτης, που η Ελλάδα έχει έναν πρωθυπουργό μαχόμενο και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. 

Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει», τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι «εδώ στον Πειραιά το ρολόι θα χτυπήσει στην ώρα του», επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κηρύξει τώρα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, γιατί αγαπά και υπηρετεί τον Πειραιά. 

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε τέλος ότι η πλατεία στο Πασαλιμάνι, σε λίγους μήνες θα αλλάξει όψη, αναφέροντας ότι είναι στο πρόγραμμα για ουσιαστική και ριζική ανάπλαση. 

Ο πρωθυπουργός στήριξε την υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου στον Πειραιά και ενημερώθηκε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη του Πειραιά και το θέμα των παραχωρήσεων των εκτάσεων που ανήκουν στον δήμο. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.